Weboldalunk elköltözött. www.rakoczicukraszda.com

Weboldalunk elköltözött. www.rakoczicukraszda.com

Legfrissebb

2013.11.29 18:11

Egyedül nálunk kapható a

Kuruc sipka

szelet és torta.

Legújabb fejlesztésünk eredménye ez a kiváló és gazdag ízhatású szelet és torta, melyet 2013.11.22-től lehet megvásárolni üzletünkben.

A "Kuruc sipka" alapvetően csokoládé szelet, amely Trüffel ízesítése mellett tartalmaz egy igen kellemes ízhatású keserű, lágy csokoládékrémet és gyümölcslekvárt.

Kóstolják meg, imádni fogják!

Tartalom szerkesztés
 
 
 

*****************************************

Nemrég nagy megtiszteltetésben volt részünk, mert bekerültünk a Szaktudás Kiadóház gondozásában megjelent

HÍRES CUKRÁSZDÁK ÉS KÁVÉHÁZAK

című gasztronómiai bemutató műbe.

A könyv magyar és angol nyelvű, rendkívül reprezentatív és hiánypótló kiadvány. Hasonló gyűjtemény 60 éve jelent meg.

Büszkék vagyunk arra, hogy cukrászdánk fennállásának 15. évében ilyen kitüntetett figyelemben részesülhettünk.

Itt kaptunk egy nem hétköznapi szlogent: "Fejedelmi sütemények"

Igyekezni fogunk ezen jelző mindennapi kiérdemlésért.

Köszönjük a szerkesztőknek!

----------------------------------

A könyvben megjelent bemutatkozás:

Rákóczi Cukrászda
3000 Hatvan, Rákóczi út 14.
Tel: 37/342536
 
A könyv megjelenésekor 15 éves a cukrászdánk amelyet azért alapítottunk, mert sehol sem tudtam kedvemre való süteményt enni. Tulajdonképpen minden termékünk tejszín-krémmel készül, mi erről vagyunk ismertek. Süteményeink, tortáink ezért fogyasztás szempontjából könnyűek, ízletesek és csak természetes összetevőket tartalmaznak.
A névválasztásunk nagyon egyszerű volt, hiszen Hatvanban a Rákóczi úton vagyunk, a kedvenc süteményem a Rákóci túrós, és egykori szabadságharcos fejedelmünknek II. Rákóczi Ferencnek nagy híve, tisztelője vagyok.
Végzettségem nem kötődik a cukrászathoz, hiszen tanulmányaim folyamán gépészmérnöki diplomát szereztem, de az eltelt évek alatt sikerült a szakmában jártasságot, nevet teremteni, egyben egy kiegyenlített forgalmat is biztosítanom cukrászdánk számára. Persze ez nem megy egyedül, és igyekeztem egy stabil, jól felkészült alkalmazotti gárdát kiépteni. Meg kell említenem legfontosabb segítő társamat, Lipkovics Katalint, akinek a kifinomult ízlése, fáradtságot nem kímélő elkötelezettsége nagyban hozzájárult a Rákóczi Cukrászda sikereihez.
A kor szellemét követjük, előállítunk speciális,cukorszegény, különböző allergiákat figyelembevevő termékeket is, amely igények az utóbbi években drámaian megnövekedtek.
Nagyon szerencsésnek tartom mindazokat akik e gyönyörű szakmát gyakorolhatják, mert azt hiszem egészen kivételes helyzet a miénk. Mi úgy keressük meg a kenyerünket hogy az embereknek szépet és jót készítünk és részt vállalunk az ünnepeik szebbé tételében.
Nagy bizalommal tekintünk a jövő felé, hisszük, hogy ez az ország, ez a nép egy új korszakba kerülhet és nem kell anyagi okok miatt megfontolni, hogy legyen-e finom sütemény, torta az ünnepi asztalon. Mi a magunk részéről mindent megteszünk, hogy így legyen.
 
Hatvan, 2013.07.21
Pekárovics Ákos
tulajdonos